banner ebm
HOME CONTACT EBM Facebook
RTL 5 Wintersport seizoen

Kick-off Wintersportseizoen

Kick-off van het Wintersportseizoen 2011/12 in Val Thorens was weer een groot succes!
We trapte het wintersportseizoen af in ‘snowplace to be’ Val Thorens tijdens de RTL 5 kick-off van het Wintersportseizoen. Na de twee succesvolle edities in 2009 en 2010 was het van 26 november tot en met 2 december 2011 weer raak in Europa’s grootste wintersportgebied: Les Trois Vallées. Het hoogtepunt van deze week was het concert van Waylon op de piste bij de 360 Bar. Hij speelde een uur lang zijn lekkerste nummers in het zonnetje. Een geweldige middag met daarna nog een fantastische afterparty. De rest van de week waren er feesten en concerten in de hotspots van Val Thorens, met onder andere de bekende dj’s Roog, Lucien Foort, Baggi Bagovic en Latin Lovers met Chris Rox. Verder organiseerden we een gezellige snow-barbecue en een après-ski met Dario in het Snowcafé.

Bekijk hier de promo:

All you need is love concert

All you need is love concert

In opdracht van RTL Nederland had Events, Brands & More de projectleiding van het All You Need Is Love Concert in de HMH op 22 december 2010. In deze centrale rol coördineerde Events, Brands & More de samenwerking tussen alle betrokken partijen (zender, producent, technisch producent en sponsor) en was zij mede verantwoordelijk voor de inhoudelijke realisatie van het concert. Zowel het concert als de tv-registratie waren een groot succes en zullen een vervolg krijgen.

RTL 5 wintersport Kick-off 2011

Events Brands & More en RTL 5 organiseert voor de derde keer de RTL 5 Kick-off van het wintersport seizoen in 'Val Thorens'. EBM bedacht en ontwikkelde dit evenement en het daarbijbehorende internet platform. RTL 5 is voor de 3e jaar partner en nauw betrokken bij de invulling van de Kick-off. Het evenement is dit jaar van 26 november t/m 2 december in ‘snowplace to be’ Val Thorens. Na de succesvolle eerste 2 edities in 2009 en 2010, zal de RTL 5 Kick-off van het wintersport seizoen wederom in Europa's grootste wintersport gebied: ' Les Trois Vallées' worden uitgerold. Het absolute hoogtepunt van deze week is het concert OP de piste, waar we dit jaar WAYLON zullen ontvangen. Een uitdaging om alle techniek en het podium op de piste te krijgen, maar dit is het dubbel en dwars waard.
Vanaf 8 oktober zal de promo van de RTL 5 Kick-off van het wintersport seizoen op alle RTL Nederland zenders te zien zijn. Naast de campagne ook een televisieprogramma, zorgen ervoor dat RTL 5 het wintersportseizoen claimt. Het internet platform blijft het hele seizoen actief dus de RTL 5 wintersport is meer dan alleen de Kick-off!

Bekijk hier de promo of ga voor meer informatie naar: www.rtl5wintersport.nl:

 

koninginnedag-utrecht
koninginnedag utrecht

Radio Veronica 80’s & 90’s koninginnenacht en -dag

Koninginnenacht en dag waren ook dit jaar weer een groot succes. Events Brands & More organiseerde voor de 6e keer dit evenement op het mooiste plein van Utrecht: Het Domplein!
Door de grote, landelijke radio campagne, met mediapartner 'Radio Veronica' wist heel Nederland dat het grootste, gratis toegankelijke Koninginnedag feest van Utrecht weer zou plaatsvinden!
De samenwerking met hoofdsponsor JIba en locatie sponsor Jägermeister, maakte het ook dit jaar weer mogelijk om een spectaculair evenement neer te zetten. Het weer zat ook mee zowel op
de nacht als de dag wat heeft geresulteerd in ongeveer 13.500 bezoekers, verdeeld over de nacht en de dag.
Events Brands & More is er trots op dit mooie evenement weer te hebben georganiseerd en bedankt haar partners, gemeente, omwonenden en bezoekers voor weer een mooie editie!

RTL 5 Kick-off van het Wintersport

RTL 5 Kick-off van het Wintersportseizoen met concert Kane

Events Brands & More en RTL 5 trapten van 27 november t/m 3 december 2010 het wintersportseizoen samen af in 'snowplace to be' Val Thorens tijdens de RTL 5 Kick-off van het Wintersportseizoen. Na de succesvolle eerste editie in december 2009 was het voor de tweede keer raak in Europa's grootste wintersportgebied Les Trois Vallées. We hadden het concept flink uitgebreid met onder andere de Malibu World's Highest Beachparty en een intiem concert van KANE. Dat alles vond plaats op een unieke locatie in de buitenlucht: op de piste bij de 360 Bar. www.rtl5wintersport.nl

Klik hier voor een kort video verslag

video RTL5 Wintersport
O'Neill en Philips première feest

O'Neill en Philips première feest

Op vrijdag 15 oktober ging "Deeper" in première, een film over Jeremy Jones, de meest extreme snowboarder ter wereld. Jeremy gaat zelfs verder dan waar helikopters kunnen komen. Hij klimt rustig een week om zich vervolgens van de berg af te storten met zijn board. De premiere werd afgesloten met een afterparty op het Westergas terrein in Amsterdam. Events Brands & More organiseerde dit feest in opdracht van O'Neill en Philips.

Bekijk de trailer

rtl viert de zomer

RTL Viert De Zomer Concert

Evenst Brands & More bedacht en organiseerde het RTL Viert De Zomer Concert. Het had wat voeten in de aarde, of liever gezegd in het zand, maar uiteindelijk lukte het om het strand om te bouwen tot een echte concertlocatie. Terwijl de zon in de zee zakte zorgden de beste artiesten voor een fantastische zomeravond: KANE, vanVelzen, STEREO en van Dik Hout. Het 'RTL Viert De Zomer Concert' werd afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

rtl viert de zomer
RTL 4 Life 4 You en Smiths

RTL 4 Life 4 You en Smiths

Events Brands & More organiseerde voor het RTL4 programma Life 4 You en Smiths vier feestjes bij gezinnen thuis die werden gepresenteerd door Nicolette van Dam. De feestjes waren te zien in het programma Life 4 You op RTL4. Harm-Jan de Barbecue man van het programma 'ik kom bij je eten' zorgde voor een heerlijke barbecue. Uitsmijter van de avond was een verrassingsconcert van Martin de Moreiro.

Bekijk hier de promo:

Voetbal tribune schiphol

Tribune op Schiphol groot succes

Het Schiphol plein was vandaag dé plek om voetbal te kijken. De tribune werd gebouwd voor het WK voetbal om reizigers en personeel de kans te geven om de wedstrijden te zien. Het nieuwe scherm, de grootste van Nederland, zorgde ervoor dat de bezoeker de wedstrijden goed konden volgen.

Nissan City Hunt

Nissan City Hunt

Nissan heeft in samenwerking met RTL 5 de Nissan Qashqai City Hunt 2010 bedacht voor de lancering van het nieuwe model Qashqai, 'Urban Proof, Mastered'. RTL Concepts heeft Events Brands & More benaderd om het concept City Hunt 2010 verder uit te werken en te produceren. In nauwe samenwerking met RTL Concepts en productiebedrijf Lukkien is de City Hunt 2010 uitgewerkt tot een spannend concept voor zowel televisie als internet. Kandidaten konden zich inschrijven voor een tribe op internet en kwalificeren voor de City Hunt waarbij ze zich door middel van challenges en een paintbal-finale konden plaatsen voor de echte finale. Tijdens deze finale streden de finalisten voor een nieuwe Nissan Qashqai ter waarde van € 25.500.